Warning: Declaration of Improved_Image_Editor_Gmagick::set_quality($quality = NULL) should be compatible with WP_Image_Editor::set_quality($quality = NULL, $dims = Array) in /home/iranras2/public_html/wp-content/plugins/improved-image-editor/editors/gmagick.php on line 122
ماه‌نورد نیسان رو نمایی شد | پایگاه اطلاع رسانی ایران رصد

ماه‌نورد نیسان رو نمایی شد

نیسان با آژانس هوایی آئرواسپیس ژاپن JAXA همکاری داشته و حاصل این همکاری پروتوتایپ ماه‌نورد جدید بوده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ایران رصد، شرکت نیسان یک خودروی ماه‌نوردرا با همکاری آژانس اکتشافات فضایی ژاپن (JAXA) به عنوان جدیدترین کانسپت خود توسعه داده است. این کانسپت بدون سرنشین طراحی شده و در مقایسه با مفهومی ماه‌نورد تویوتا، ساختار بسیار ساده‌تری دارد

کانسپت ماه‌نورد نیسان در اصل توسط JAXA طراحی شده و از تکنولوژی‌های ابداعی نیسان مانند تکنولوژی e-4ORCE بهره می برد.این تکنولوژی که در نسخه پرچمدار کراس‌اوور برقی آریا به کار رفته، نیروی پیشرانه را به هر چهار چرخ منتقل می‌کند.

قابلیت های ماه‌نورد نیسان

بنا به اظهارات نیسان کانسپت ماه‌نوردبا اتکا به این تکنولوژی و کنترل مستقل چرخ‌ها، براحتی می‌تواند سطوح خیلی نرم و پودرمانند، سنگلاخ‌ها و پستی و بلندی‌ها را پشت سر بگذارد.این ماه نورد در مراسم ویژه نیسان، در کنار آریا تک‌نفره کانسپت معرفی شد. این مدل از تکنولوژی‌های جدید مثل قابلیت کنترل از راه دور بهره می‌برد یکی از فاکتورهای کلیدی برای حضور در فضاست. در کل یک ماه نورد خوب باید بتواند روی شن‌های روان، مسیرهای صخره‌ای و ناهمواری‌های ماه حرکت کرده و از نظر مصرف انرژی نیز راندمان بالایی داشته باشد.

آنطور که اعلام شده، نیسان و آژانس اکتشافات فضایی ژاپن، از سال گذشته روی این کانسپت و نحوه کنترل آن مشغول همکاری بوده‌اند. این همکاری برای نیسان منفعت‌های زیادی دارد. چرا که باعث بهبود هر چه بیشتر عملکرد تکنولوژی e-4ORCE می‌شود. واضح و روشن است که این مساله ارتقای عملکرد محصولات نیسان روی کره زمین را در پی خواهد داشت!

طبیعتا روی کره ماه، فاکتوری به نام ایرودینامیک اهمیت ندارد. به همین خاطر کانسپت ماه‌نورد نیسان شبیه یک جعبه چهار چرخ طراحی شده است.

در رابطه با مشخصات فنی این کانسپت اطلاعات چندانی در اختیار رسانه‌ها قرار نگرفته است. ولی با کمی دقت در تصاویر می‌توان به جزئیاتی مثل سیستم تعلیق مستقل، فرمان‌پذیری متفاوت هر کدام از چرخ‌ها و بهره‌مندی از سنسورهای پیشرفته پی برد.

آیکوه فوناکی مدیر بخش نوآوری JAXA است. او در رابطه با دستاوردهای همکاری با نیسان گفته تجربیات بدست آمده در پروژه‌های فضایی آتی مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
digiato
تسلا مدل S-Plaid سریع‌ترین خودروی برقی تجاری جهان شد

ممکن است شما دوست داشته باشید