آمریکایی ها چطور شهید سلیمانی را ترور کردند؟
این روزها رسانه های آمریکایی داستان سرایی های زیادی در باره ماجرای ترور شهید سلیمانی مطرح میکنند.
اگر کسی از ماجرا خبر نداشته باشد تصور میکند که آمریکاییها چه کار عملیاتی و اطلاعاتی و نظامی پیشرفتهای انجام دادند تا توانستند شهید سلیمانی را ترور کنند.
اما واقعیت امر این است که آمریکاییها در ترور شهید سلیمانی هیچ کار پیچیده امنیتی و یا اطلاعاتی و یا نظامی انجام ندادند بلکه فقط نامردی کردند و بس.
البته کلا شخص ترامپ در آمریکا و همه جای جهان به نامرد بودن معروف میباشد کما اینکه او و تیمش، همه افرادی بودند که در نامردی شهرت داشتند.
ماجرای ترور شهید سلیمانی خیلی هم پیچیده نبود.
سردار سلیمانی رسماً به عراق دعوت شده بود. دستگاههای امنیتی عراق عموماً همه اطلاعات خود را با آمریکایی ها به اشتراک میگذاشتند. طبیعتاً به آمریکاییها اطلاع داده بودند که سردار سلیمانی قرار است وارد بغداد شود. طبق گزارش خود آمریکاییها پهبادهای آنها چیزی حدود ۱۵ ساعت در حال پرواز، منتظر ورود سپهبد سلیمانی به عراق بودند.
سردار سلیمانی هم با توجه به معاهدات و مقررات بینالمللی و احترام به حاکمیت دولت عراق رسماً با پاسپورت دیپلماتیک از طریق فرودگاه رسمی بغداد وارد این کشور شد.
ترور شهید سلیمانی هم عملا فقط نقض حاکمیت عراق به حساب نمی آید. بلکه نقض همه قوانین بینالمللی در مصونیت دیپلماتها نیز به حساب میآید.
امروزه محاکم بینالمللی در مقابل یک امتحان بسیار سخت و مهم قرار دارند.
آیا قاضیهای این محاکم جسارت آن را دارند که مجرمان جنگی مانند ترامپ و دار و دسته اش را محاکمه کنند یا نه؟
طبیعتاً، اگر آنها را محاکمه کنند و به سزای اعمالشان برسانند شاید آنها حکم ابد دریافت کنند. و عبرتی شوند برای دیگر سیاست مداران آمریکایی و حتی سیاستمداران دیگر کشورهای جهان که نقض قوانین بین الملل تاوان دارد. و دیر یا زود آنها تاوان نقض این قوانین را پرداخت می کنند. و اینگونه نیست که جرم تروریستی ای را مرتکب شوند و هیچ تاوانی در قبال آن پرداخت نکنند.
البته با توجه به نفوذ ایالات متحده بر مجامع بین المللی بسیاری بعید می دانند که محاکم بین المللی و قضات بین المللی جرئت و جسارت انجام چنین کاری را داشته باشند. چه بسا حتی بترسند که خود نیز هدف این تروریست ها قرار گیرند.
در این شرایط این حق برای ایران و عراق وجود دارد که تروریست های دخیل در این عمل تروریستی را هر جا که در دسترس باشند شکار کنند و به سزای اعمالشان برسانند.
شروع انتقام ایران
۱۸۰ کشته در حمله به عین الاسد
ماجرای حمله به پایگاه عین الاسد و دیگر پایگاه های آمریکایی در عراق هم شروع انتقام ایران بود و نه پایان آن.
در واقع اول ایرانی ها می خواستند هیبت آمریکا در جهان را بشکنند. به این دلیل به پایگاه های آمریکایی ها در عراق حمله کردند و چیزی حدود ۱۸۰ نیروی آمریکایی در این عملیات کشته و زخمی شدند.
دروغ ترامپ مبنی بر اینکه هیچ کس در این پایگاه ها کشته و زخمی نشد را نادیده بگیرید.
آنها سیلی اول را خوردند و قورت اش دادند. چون می دانستند که اگر فاش شود با چه واکنشی از طرف مردم در آمریکا مواجه خواهند شد.
طبق گزارش خود رسانه های آمریکایی بعدها کم کم یکی یکی این کشته ها را به خانواده هایشان تحویل دادند. به خانواده آنها گفتند که اینها در عملیات به عنوان قهرمان کشته شدند. حتی به برخی از این خانواده ها دروغ گفتند که اینها مثلا در افغانستان کشته شدند. در حالی که همه شان مانند موش در پناهگاه کشته شدند.
برخی از نیروهای آمریکایی که موج انفجار موشک های ایرانی روی مغزشان اثر گذاشته هنوز در تیمارستان های نظامی به سر می برند.
برخی سوال می کنند چه شد آمریکایی ها به این شکل فجیع از افغانستان خارج شدند؟
باید گفت از نتایج ترور شهید سلیمانی همین خفت و ذلت برای آمریکایی ها بود.
شکار افراد دخیل در ترور شهید سلیمانی
سربازان آنها از آن زمان مانند زندانی در پایگاه های خود زندانی می باشند. و میدانند که لحظه خروجشان از پایگاه ها آخرین لحظهای است که نور آفتاب را می بینند.
برخی گزارش ها هم از شروع شکار آنهایی که در این ماجرا دخیل بوده اند جسته و گریخته در رسانه های مختلف منتشر میشود.
به استناد همین گزارشها، ماکل داندریا که به آیت الله مایک هم معروف بود و هدایت عملیات را از هواپیمای ویژه فرماندهی خود انجام می داد با تمام تیم خود در افغانستان شکار شدند.
هنوز تکههای اجساد بسیاری از اعضای آن تیم پیدا نشده است.
برخی گزارش ها هم از اینکه حتی آنهایی که هدایت پهباد ترور کننده و یا دستگاه های تجسس را در اختیار داشتند منتشر شده است.
تعدادی گزارش ها مبنی بر شکار آنهایی که به عنوان جاسوس وارد فرودگاه بغداد شدند تا اطلاعات ورود سردار سلیمانی و ماشین اش را به آمریکایی ها بدهند منتشر شده است.
برخی شاید گزارش های مربوط به سفر مارک اسپر وزیر سابق دفاع آمریکا به بحرین را شنیده باشند که به دلیل اینکه نام او نیز در لیست شکار تروریست های آمریکایی قرار داشت از اعلام سفر به بحرین پرهیز کرد.
به هر صورت آنچه بدیهی است این می باشد که این عمل تروریستی پس از توافق مردانه یا آنچه آمریکایی ها از آن به عنوان روح توافق هسته ای عنوان می کنند رخ داد. در آن توافق ایران و آمریکا تعهد کردند که پایبند برخی خط و مرزهای تعامل با یکدیگر در منطقه باشند و دلیل اینکه سردار سلیمانی اطمینان پیدا کرد رسما وارد بغداد شود. این بود که چنین توافقی انجام شده بود.
همین جریان هم ثابت کرد که آمریکایی ها چیزی از مردانگی در وجودشان نیست و چیزی به عنوان توافق مردانه اعتباری ندارد و نمی توان به هیچ توافقی با آمریکایی ها اعتماد کرد و فقط نقد باید با آنها تعامل کرد.
منبع
خبرگزاری اسپوتنیک